Tredje helgen i Mars

Hej!

Helt galet, men det har faktiskt varit den tredje helgen i Mars och våren har vi kanske inte sett så mycket av? Mars är ju ändå den första vårmånaden.. Jag njuter dock av överblommade snödroppar, tulpanerna som sakta letar sig upp i rabatten och större och större knoppar på syrenerna..

I fredags kände jag mig bättre efter två dagars förkylning. Hade sovit stenhårt och jobbat ännu hårdare så ryggen var allt annat än bra. Bokade en tid hos världens bästa Pim på Chiva Home Spa innan helgen startade. Alla borde ha en Pim i sitt liv! Hon är grym.

Hemma lagade jag en Carbonara på pancetta och mycket svartpeppar. Och parmesan såklart! Så snabbt och väldigt gott en fredagskväll

Somnade som stockar redan klockan 21 den fredagen.. Men så skönt att krypa ner efter lång vecka, mycket möten, massage och mysig familjemiddag.

I lördags tog jag med mig kidsen till Carlbergsgatan dit Mr T redan åkt tidigare på morgonen för att börja plocka ner trall/altan på framsidan som skall flyttas till sommarstugan. Vi bygger ny pool och altan på baksidan mot stan. Mulet, kallt, men underbart att vara på gång

Kidsen och jag åkte sedan hem på eftermiddagen för att jag skulle iväg på roligheter med bokklubben. Martinas 50-års present var en kriminalgåta med middag på Wapnö slott. Låter härligt? Det var det! Men “mordgåtan” var förfärligt dålig. Och då med stor bokstav och utropstecken på FÖRFÄRLIGT. Det var katastrofdåligt skådespel och sång…

Men vi hade lika kul som vanligt!

Bodde här

Och slottet är ju så fint

Maten var också så god. Och sällskapet kan man inte klaga på

Efter en kort natts sömn med lite för mycket vin och många skratt vaknade vi till strålande sol. Vilken dag! Med frukost i benen och en morgonpromenad så styrde vi hemåt

Jag plockade upp mamma och åkte direkt till Mr T på Carlbergsgatan igen. Vilken underbar dag det var!

Hemma på kvällen firade vi våren med grill, potatis och en jättegod färdig sås från Ica Hovås på chili cheese.

Så mysigt att prata om kidsens utekvällar igår, kommande vecka och allt mellan himmel och jord.

Ha en fab Måndag! Vi har revisionsförberedelser och sedan har jag utvecklingssamtal med några ur gänget. Nu kör vi måndag!Leave a Reply

Your email address will not be published.