Glad midsommar

Här kommer en midsommarkram från mig! Jag startade dagen med att plocka jordgubbar till frukost och insåg att vi i år kanske kommer få så stor skörd att vi kan göra saft. Älskar jordgubbar!

Det har varit lite tyst här inne på bloggen ett tag och det beror på att jag har fokuserat på att avsluta det som skall avslutas på jobbet innan midsommar och för att vi firat lite pre-midsummer med mamma hemma.

Vi startade faktiskt redan i onsdags med fotbollskväll hemma på altanen✌️

Det blev löjrom till förrätt och sedan spännande och kul fotbollsmatch innan vi grillade kycklingspett som vi åt med rostad sötpotatis i skivor, sallad och en kall sås. Såsen gjorde jag med creme fraiche, tabasco och finhackad koriander.

Så härligt när man kan sitta utomhus hela kvällen och surra tillsammans!

Igår betade jag av ett par skojiga diskussioner på jobbet innan jag stängde ner datorn vid lunch och styrde mot masthugget för att hämta upp en leverans hos Emelie. Hittade världens sötaste närlivs där jag fångade både blåklint och annat till midsommar

Hemma band vi kransar och badade

Mitt stora ❤️ Tänk att han är myndig och får bestämma allt själv. Allt utom midsommarkrans då, den fixade jag i de färger som jag ville😉😉

Eftersom vi är på väg upp till Hamburgsund och Karlssons sjöbod firade vi lite mini-midsommar med mamma redan igår kväll

Vi provade lite olika sillsorter

Vad är ett måste på midsommarbordet för er? Jag måste ha perfekt kokta färskpotatisar med mycket dill, mycket sill, gräddfil, hackat ägg och gräslök. Gärna ost och knäckebröd också. Jag vill gärna ha en skagencheesecake också, men den ligger i en kylväska med oss på väg ut till dagens lunch i sjöboden.

Jag brukar nästan alltid gå på lite köttbullar också… vem kan motstå köttbullar?

Njut nu av dagen! Vädret ser ut att bli riktigt lovande! Inte gassade sol, men heller inget regn. Frossa i jordgubbar!

Stor kram!Leave a Reply

Your email address will not be published.