För när storfiskarn talar om hur stora fiskar han fått…

Japp! På ett ungefär så där var det, fast precis tvärtom… För när Mr T kom hem från sitt djuphavsfiske tillsammans med Andreas och Jesper så var det inte många fiskar att skryta med. Det blev några torskfiléer som fick plats i frysen:-)

Tur att det fanns annan mat preppad för att njuta av kvällen tillsammans.

Jag hade dukat ute, vädret var ju fantastiskt (fast kallt)

Vi inledde med bruschettas igår också! Denna gång med vitlöksost i botten och sedan salami och serranoskinka på toppen.

Dessutom friterat rispapper med min laxröra som jag kopierat från Toso. Salmalax i små bitar blandas med lika mycket vattenmelon i små bitar och binds sedan ihop med chilimayo. Precis innan servering blandar man ner rostad lök från burk. Den rostade löken som man kan ha på korv. Blir supergott ihop:-)

Vi skålade i bubbel för lyckad fisketur för killarna och dukade sedan fram maten

Det blev tunna kycklingfiléer som marinerats i olja, ingefära, vitlök, honung, peppar och japansk soja. Serverade samma typ av potatisar som dagen innan. Grillade även grön sparris och spetskål.

Spetskålen toppades med chimichurri (från dagen innan), grönt äpple, avocado och dill.

Under eftermiddagen lät jag stora bitar av rotselleri gå på låg temperatur i ugnen tills de blir mjuka och söta. Dessa toppade jag med brynt smör med schalottenlök och hasselnötter

En supermysig kväll!

Fler vårtecken ramlar in för idag är Mr T och lägger i bryggan tillsammans med grannarna. Nu finns det ingenting att skylla på längre, bara att hålla andan och hoppa i plurret!

I eftermiddag skall vi fira svärmor som fyllt 65 år! Roligheterna avlöser varandra!

Sen smäller det! Imorgon är det Ä N T L I G E N dags för första riktiga arbetsdagen på Ess Group! Drömmigaste företaget och uppdraget någonsin! Nu skall det kavlas upp och levereras ett sprillans nytt företag inom koncernen som skall sälja hela hotellkonceptet i form av inredning, inspiration och mycket annat direkt till konsument. Det kommer inte att likna någonting annat ni sett tidigare men det kommer att bli sjukt coolt! Får nypa mig i armen att det faktiskt är jag som skall ansvara för detta tillsammans med bästa teamet!

Home of Ess – älskar det redan!Leave a Reply

Your email address will not be published.