Steak sandwich de luxe

Vad skall vi äta ikväll..??? Ibland har man ju noll inspiration och väldigt lite tid att handla. Vad gör man då? Jo man funderar på vad man skulle valt på menyn på någon restaurang man gillar. För två veckor sedan var vi på Grevens Gastro och åt en fantastisk schnitzel. Valet stod mellan den och en smarrig pastrami-macka a la NYC. Den hade jag valt just nu!

Så igår blev det en variant på den, en steak sandwich. Jag bad Mr T grilla en bit rostas medan jag smörstekte bröd och stekte kalkonbacon riktigt krispigt.

Finns det något godare än smörstekt bröd?

Jag bredde chilibea på brödet och toppade sedan med bacon, kött och en rejäl bit lagrad prästost. Det toppades med en dijoncreme och picklad rödlök. Till detta en cole slaw som jag blandade på färsk vitkål, turkisk yoghurt, dijonsenap, honung, salt och peppar.

Det är någonting med bacon, ost och hela härligheten tillsammans. Det gillar man!Leave a Reply

Your email address will not be published.