Weekend

Godmorgon alla glada! Hoppas att ni haft en härlig helg!?

Här har vi laddat batterierna ordentligt med mycket sömn och träning. Måndagar betyder alltid ett helgsvep! Älskar att fortsätta njuta av helgkänslan även på måndagar!

Inledde helgen med ett vrålskrik på kids som inte plockat undan disk i köket när jag kom hem från affären i fredags. Lämnade dem en stund för promenad med Buster

När jag kom hem såg det ut så här…

Kunde inte låta bli att skratta:-)

Drog ihop årets bästa plock-bricka! Sprang på en urgod Saint Marcellain i veckan. En ost vi alltid äter i Frankrike på semester, men som nästan aldrig landar i korgen hemma. Fick dessutom tips i charken på en salami vi inte provat förut; Iberico chorizo. Riktigt, riktigt bra och ett supertips! Dyr som tusan, men värd varenda krona!

Lördagen bjöd på fika med mamma i Hovås

Bästa mamma ❤️

Med magen full av sockerkaka var vi extremt taggade för Padel

Härligt engagemang från alla!

Vi laddade om för långpromenad med picknick när vi kom hem. Men först lite intervaller! Härligt att vara igång med intervaller igen. Ett måste för att öka hastigheten på löpningen!

Men promenader är inte fel heller! Långa sådana:-)

Ny picknick på stranden med Buster

Vad har vi gjort mer då?

Njutit av påskliljor! Älskar att strössla hela huset fullt med påskliljor precis nu. Så fort påsken har passerat vill jag inte se en påsklilja!

Jag har skrattat åt kart-appen i bilen som alltid avslöjar var jag vanligen åker;-) Ingen skräll att ett av dessa ställen är till mataffären!

Vi har njutit av långa och väldigt stora frukostar som nästan går över i brunchformat och ibland också innehåller efterrätt!

Är det inte helt fantastiskt med alla vårkänslor! Här hemma blommar snödroppar och krokus och jag kan knappt vänta på att vitsipporna skall börja blomma! L Ä N G T A R…

Tills dess njuter vi av att vägarna börjats sopa och att jag kunde springa en lång härlig runda i solen igår utan mössa och där vantarna fick tas av efter halva rundan. Det är ett vårtecken!

Vi har även skrattat åt det orimliga i att fika med sin dotter och tvingas sitta vid varsitt bord… På riktigt? Vad skall det vara bra för? Max en person per bord på samtliga caféer…? Varför just där och inte på restaurang? Lisa och jag bor tillsammans, vi åkte bil ihop och tvingas sitta vid varsitt bord?

En annan observation som framkallade skratt hos mig var när jag överhörde bonusdotter Cajsas konversation i telefon med hennes kompis. Cajsa tyckte uppenbarligen att kompisen var något “mossig” som inte riktigt hängde med på de instruktioner Cajsa gav “Men hallå eller; är du född på 80-talet eller” Ha ha ha… Som att man skulle vara gammal och mossig då ? Undrar vad hon tänker om oss som är födda på 70-talet. Lastgamla antagligen!

Vi avslutade helgen med en söndagsmiddag på rester. Fick en bonuskväll med Lisa som blev kvar en extra natt hos oss eftersom hon har studiedag idag och hänger med kompisar som också är grannar här.

Med goda rester i kylskåpet är det svårt att motivera ny matlagning. Men jag “förädlade” risotton genom att laga Aranzini. Så vad är Aranzini då? Jo det är risottobollar som fylls med mozzarella och paneras med panko innan de steks gyllene i olja. Oväntat goda!!! Men svåra att få att hålla ihop vid vändning i stekpannan…

Så en härlig helg med mycket mys och vårkänslor. Nu blir det två dagar med ledningsgruppen och möte så energin från helgen var välbehövlig….

Stor kram!Leave a Reply

Your email address will not be published.