Bokklubb och vilda köttbullar

Onsdag = Lillördag och vem är inte pepp på det? Vi brukar alltid slå till på lite lyxigare mat på just onsdagar, men idag står det helt still vad vi skall kalasa på… Kanske beror på att siktet är inställt på Valborg och 1.a maj;-)

I måndags var det dock lyx hemma hos Charlotta! Vi bjöds på bubbel och snittar medan vi betade av vad som hänt sedan sist. Charlotta trollade fram en grym halloumisallad med bakat päron och rostade rotfrukter som var så god!

Corona-safe dukning och en inslagen bok

Till dessert blev det maffiga bakelser!

Boken som låg så fint i ett paket blev “Samlade verk” av Lydia Sandman. Skall bli så kul att läsa den tegelstenen.

Igår var det desto mer vardag med jobb och tvätt. Dagen avslutades med hundkurs på Hundens Hus, men där hann jag inte fota någonting… Fullt fokus på övningar och Buster.

Jag hade förberett middagen (som på TV). Potatisen var nästan färdigkokt innan jag åkte och fick gå klart i sitt varma vatten i kastrullen. Vildsvinsköttbullarna var ugnsstekta och låg i en burk i kylen. Bara att steka dem i en stekpanna och röra ihop en sås. Älskar köttbullar! Vildsvinsköttbullar är riktigt gott!

Portion nummer 1…. Det blev totalt tre portioner var för oss tre som var hemma;-) Hur kan man sluka drygt ett halvt kilo vildsvinsfärs, potatis, sås och lingonsylt på tre personer? Men det gick alldeles utmärkt!

Mr T var i Värnamo och missade denna lyxmiddag!

Skall ni göra någonting kul idag? Jag skall ha mitt sista möte med mitt team på IKEA. Kommer att sakna er Magnus, Peter, Nadiya, XiuHong, Mårten, Stefan, Cecilia och Amanda. Ser fram emot att träffa er på fredag i Älmhult!Leave a Reply

Your email address will not be published.