En helt perfekt måndagkväll

Vissa vardagkvällar blir ju bara helt perfekta! När man minst anar det…

Min måndageftermiddag startade med stress som vanligt… Skyndade mig hem från jobbet för att hinna kicka igång middagen på spisen innan jag ilade mot Hemköp för att komplettera lite, sedan hämta ut et paket för att slutligen plocka upp Buster hos dagmatte.

Hemma var middagen i princip klar! Bästa känslan!

Mellanlandningen hemma innebar nämligen att sätta på potatis på spisen och blanda ihop nötfärs med fetaost och kryddor. Därefter forma små pannbiffar och steka på dem snabbt för att sedan skjutsa in dem i ugnen på 170 grader så det blev klara medan jag fixade med Hemköp och paket. Är man effektiv tar det ju inte mer än 20 min att ordna det!

Tipset på Grekiska biffar kom från Lisa som nämnde önskemålet i helgen efter att ha ätit det på hemkunskapen någon gång. Jag improviserade lite och blandade 500 g nötfärs med 1 ägg, pizzakrydda, kalvfond, svartpeppar och citronzest. Sedan skar jag fetaost i tärningar och kramade in i biffarna

Till biffarna fixade Lisa en sås på matlagningsgrädde, kalvfond, soja, citronsaft och salt & peppar medan jag blandade en grekisk sallad.

Lisa drog iväg på fotbollsträning, Hugo på sin träning och jag och Buster tog en lång solig kvällspromenad längs havet och njöt av lugnet. Mr T är på jobb i Småland.

Hemma körde jag ett träningspass med min nya kompis Oscar Jöback medan Lisa bakade kärleksmums ❤️

Mysigaste myset med kärleksmums och te i köket med Hugo och Lisa innan sängen!

Idag blir det Stockholm där jag är taggad och spänd på att utforska både hotell, restaurang och bra diskussion imorgon!Leave a Reply

Your email address will not be published.