Sunday

Så var är solen? Här öser regnet ner… Men solen skall tydligen siktas i eftermiddag så jag litar på det. Har planerat en smarrig kebab på grillen ikväll till söndagsmiddag och då vill man ju slippa grilla med paraply!

Igår sken solen iallafall! Vi rundade av med urgod grill hemma hos Familjen Hellström där Alex kirrat magisk rödvinsås till köttet

Kolgrillad entrecote och pichana, bättre blir det inte!

Jo om man år miniglassar, frukt, bär och godis till dessert

Idag är det Sunday-Funday och jag ser fram emot att ladda kylen med allt möjligt gott inför barn-vecka! Älskar söndagar när jag får duka fint, välkomna barnen med mini-present och sedan njuta av all disk som samlas på hög runt om i huset just dessa veckor när allt är helt perfekt och barnen är här!

Kram



Leave a Reply

Your email address will not be published.