En helg med mat!

Ett litet sent helgsvep!

Japp! Mycket god mat blev det här i helgen! En helg som också avslutades i söndags med The big fESSt på jobbet! ???

Men vi börjar med fredag? Det blev halstrad röding med kokt potatis och tryffelstuvad savojkål och broccoli

Just det; bakad äggula också! Det gör man lätt som en plätt genom att lägga en äggula i en liten skål. Fyll på med rapsolja och in i ugnen på 68 grader i ca 40 min tills den satt sig!

I lördags kväll var det skaldjur på menyn! Inledde med gratinerade ostron à la Ellery som ni sett förut

Därefter gratinerade havskräftor (smör, vitlök, finhackad tomat, västerbottenost och persilja)

Gjorde även små hasselbackspotatis med smetana och löjrom

… och Gambas al pil pil!

Återkommer med recept på räkorna!

Vi har frossat i blodapelsin och andra vitaminer

Och i söndags blev det rester till lunch!

Räkor, grillad kyckling, ägg och lite grönsaker fördelades i skålar. Sedan kokade jag snabbnudlar. Var och en gjorde sin egen variant på Ramen

Men sedan var det partaj på söndagskvällen ??

Alltid tema och iår hade mitt gäng valt Glitter & Glamour som jag tolkade såhär

En fantastisk kväll



Leave a Reply

Your email address will not be published.