Planering

Godmorgon soliga fredag! Hur skönt med fredag? Sol på det och en mysig lunch planerad med Sandra gör inte saken sämre:-)

Här planeras det för fullt… minutiös noggrannhet för att få in så mycket som möjligt i form av samtal, fika, överlämningar och annat för min allra sista vecka på IKEA. Om precis en vecka är jag i Älmhult och lämnar dator, telefon och annat innan det blir “Farwell lunch” på favoritrestaurangen Goaroje med mina fina kollegor. Därefter blir det fokus på annan form av inredning! Inredning, mat och coola upplevelser! Återkommer mer om det!

Igår blåste det som sagt en hel del… Vi trotsade detta genom att hålla fast i vår padeltid (utomhus)

Det blev en skojig match då bollen emellanåt stannade till av vinden alternativt fick en hejdlös fart;-) Mycket underhållande!

Sedan skrek magen av hunger och orken fanns inte. Det blev hastigt och lustigt bestämt om en middag på stan!

En megastor kalvschnitzel med urgod champinjonsås! Så gott! Vilken matkoma efteråt… Älskar att de grillat citronklyftan som ger en helt annan smak till maträtten.

Klurar på vad vi skall äta ikväll… Vi hade middag hos vänner bokad som blev inställd pga förkylning. Vi vågar inte chansa.

Kanske en stor plockbricka? Det är ju ändå fredag… Ostar, charkisar, lantchips, smetana, löjrom, hummus, oliver och några frukter och bär! Tänkte kanske också prova Sofia Woods lökdip, har hört att den skall vara väldigt smarrig!

Ha en härlig fredag//KramLeave a Reply

Your email address will not be published.