Bokklubb och pastatips!

Gooooood morgon alla roliga följare! Hoppas att ni njuter av ett härligt höstlov på ett eller annat sätt? Jag har försökt boka bort så mycket jag kan i kalendern och försöker bjuda kidsen på goda frukostar och mysiga middagar på kvällarna. Huset sjuder av halloween-mys och jag tror faktiskt att jag njuter allra mest av det! Men något kul måste man väl ha i höstmörkret? Dessutom ger det möjlighet att skylla på halloween för att få frossa i gott godis! Eller hur?!

Förra veckan hade vi höstmys hemma hos Charlotta då det var dags för bokklubb! Charlotta hade i vanlig ordning dukat mysigt med fina höstlöv och svarta tjusiga tallrikar

Men tipset på pasta då..? Jo men det var en hel fantastisk pasta som serverades av Charlotta. Dessutom var den köpt färdig! Perfekt va? Bor man i Onsala eller i närheten så är man lycklig, då kan man nämligen sladda in till Onsala delikatess och köpa denna “släng-dig-i-väggen-pasta”. Fyllning på ost och päron. M A G I S K !!!!

Charlotta serverade den med charkisar och ruccola plus päron. Galet gott!

Alltså på riktigt… drömde om pastan efteråt och kommer att köpa detta till helgen!

Men innan den bokklubben hade jag ju laddat upp med ett pass på Barrys! Har inte vågat oss dit sedan i mars… Först var det ju i princip stängt innan man visste hur man skulle hantera Covid-19, sedan fick jag lunginflammation som satt i länge efteråt, för att slutligen drabbas av Covid-19 i augusti. Först nu kände jag mig stark nog att våga sticka in foten på Barrys. Har man varit på Barrys så vet man att där kan man inte lata sig, instruktörerna är som hökar över alla och ser till att man verkligen ger sitt yttersta…

Så här glad var jag efter passat när jag klarat det! Dessutom med en extra spänningsdimension i form av att Mr T och jag var de enda deltagarna på det eftermiddagspasset….!!!! Det blev m a o lite extra fokus på prestation då vi hade instruktören helt för oss själva;-) Snacka om PT….

Men nu är vi igång igen och det känns så bra!



Leave a Reply

Your email address will not be published.