Pad Thai

En riktig fullträff här hemma i fredags var denna Pad Thai från Jennie Wallden. Vi valde att göra den på kycklinglårfile istället för räkor.

Vi väntade med middagen tills sent på kvällen för att alla skulle hinna hem, därav den mörka bilden…

Så kul när alla runt bordet tar nya portioner flera gånger och berättar hur gott det var!

Älskar Pad Thai. Ett måste med färska böngroddar, koriander, citronklyftor och hackade jordnötter till!

Här hemma har vi “frystömning” denna veckan. Kan låta tråkigt, men jag ser det som en tävling där jag helst inte skall köpa något mer än mjölk, juice och fil i affären på hela veckan utan klara att trolla fram middagar på det som finns hemma. Så skönt när det blir mer plats i kyl och frys.

Igår var jag på föräldramöte tills sent. Därefter ett telefonmöte på en timma så då var det skönt att hitta färdiga portioner med denna pad thai i frysen. Middag på 5 minuter…

Nu är det dock slut på färdiga middagar i frysen så nu blir det att trolla på nötfärs, bacon, kycklingfile, ägg, rotselleri, paprika, morötter och lite annat. Blir spännande att se vad vi får ihop!



Leave a Reply

Your email address will not be published.