Weekend a bit late

Hej måndag kväll! Och grattis min bästa pappa som borde vart med oss och firat sin 75-års dag just idag… Vi firar dig ihop med mamma och vet att all mat vi lagar hade passat dig perfekt!

Det är mycket som pågår just nu på både jobbet och med nya huset. Det gör att jag halkar efter på bloggen något. Men så får det bli under denna period.

I fredags landade vi sent hemma i köket efter lång vecka. Jag hade köpt kyckling som skulle grillas. Till det rostade jag småpotatis i ugnen medan vi skålade in helgen med sedvanligt bubbel.

Medan Mr T grillade gjorde jag en grönpepparsås. Middagen blev lugn, god och skön med diskussioner högt och lågt om fotboll och vänner

Buster smakade av såsen innan middag

I lördags ringde Mr T’s klocka tidigt för trädfällning med proffs på Carlbergsgatan. Jag sov en stund till och vaknade runt 9. Hekgfrukost när den är som bäst med färskpressad apelsinjuice, A-fil och mjuka smörgåsar. Livet en solig lördagsmorgon.

Sedan satte jag fart med tvätt, flyttlådor och annat som skall fixas! Ryckte upp kidsen och plockade upp mamma längs vägen. Målet inställt på Carlbergsgatan för att äta korv-lunch och kika på framgång med hela gänget i Örgryte

Skulle kunna sitta i timmar och titta på proffs som tar ner stora träd!

Kvällen i bilder var inget att dokumentera… Mr T kom hem sent. Jag packade fler flyttkartonger. Middag på rester och bad innan sängen klockan 21…

Söndagen var nästan en repris på lördagen. Mr T’s klocka ringde innan min och han plockade upp Peter för breddning av grinden. Jag packade, promenerade med Buster och kliade mig i huvudet över hur vi skall få plats till huset är klart med alla flyttkartonger. Mr T kom hem på eftermiddagen och vi hjälptes åt att packa fler kartonger.

Jag lagade en tagine med högrev, tomatsås, grönsaker och potatis som fick gå i 6 timmar i ugnen.

Middag med gänget och sedan något avsnitt av Robinson innan vi totalt däckade klockan 21 igen.

Men innan sängen, en väldigt godoch nyttig dessert med chiapudding/havremjölk och topping på äpple, kanel och honung

Idag var det givande möten, affärsplansarbete och möte för framtida hemligt uppdrag som ligger mig så nära mitt hjärta. Speciellt en dag som denna när min pappa borde ha firat med oss på sin 75-års dag.

Vi startade med lite fetaost med rapsolja och oregano, samt oliver.

Mamma var här och vi åt en av pappas favoriträtter; Fåraherdens köttfärspaj. Eftersom det var våffeldagen så avslutade vi med smörstekta belgiska våfflor med grädde och varma björnbär.

Kul att se på landskamp ihop hela familjen. Heja Sverige!

Tacksam för mitt lilla gäng!Leave a Reply

Your email address will not be published.