Korv

Gillar ni korv? Tror aldrig vi har grillat så mycket korv som i år faktiskt… Det känns som att det blivit ett nytt begrepp under Corona; att träffas och grilla korv. Alla födelsedagar firas med korvgrillning på altanen;-)

Igår sprang jag på en färsk korv i delikatessen; Chistorra. Den var jag naturligtvis tvungen att prova. Var sjukt sugen på potatismos också så det fick det bli. Potatis som vispas fluffigt med mycket smör, röd mjölk och mycket vitpeppar. Smaskigt!

Jag rostade gul lök genom att blanda skivad lök med mjöl och sedan steka den knaprig i smör och olja (ca 10 min)

Köpte också färsk surkål som blandades med hackat äpple.

Älskar surkål och korv!

En riktigt bra middag som trots korv och potatismos kändes riktigt lyxig:-)Leave a Reply

Your email address will not be published.