Renskav med murklor, grönpeppar, konjak och grädde

Hej!

Vet att jag har tipsat om denna rätt tidigare, men fick en del frågor efter inlägget igår så här kommer det igen!

Jag brukar börja med att steka en gul lök och en solo-vitlök mjuka i smör. Tillsätt skogschampinjoner i kvartar ungefär efter halva tiden. Krydda med salt och mycket vitpeppar.

Koka pasta och spara ca 2 dl pastavatten innan du häller av pastan

Stek renskaven nästan klar och tillsätt sedan 7-10 grönpepparkorn och murklor på burk. Stek klart alltihop och tillsätt sedan lök och champinjonerna

Häll på 3 msk kalvfond och stek en minut. Häll sedan på 1/2 dl konjak och stek en stund till.

Häll på matlagningsgrädde och pastavatten till önskad konsistens innan du häller ner pastan och rör om. Servera direkt



Leave a Reply

Your email address will not be published.