Gratinerade ostron à la Ellery Beach House
Hej lördag! Vad kan passa bättre än att fixa lite gratinerade ostron till kvällen?
Som ni vet älskar jag ju ostron i alla former och beställer alltid ostron om det finns på menyn
Hemma äter vi ofta ostron och Mr T har blivit en fena på att öppna ostron på löpande band eftersom jag även fostrat barnen och många av deras vänner att uppskatta ostron!
Det är ju roligt att variera toppings på vinegretter, smaker och krisp. Men även väldigt gott att gratinera!
I mellandagarna åt jag det godaste gratinerade ostron jag ätit när vi var på Ellery Beach House! Tur att jag är kollega med personalen där så att skaka fram receptet var busenkelt!
Såhär lätt är det att skapa magin hemma!
Klicka på en klick vitlökssmör på varje ostron. Här kan man om man vill frysa in ostronen och ta fram dem vid tillfälle
Vispa sedan ihop en sås på 1/4 dl vitvinsvinäger, 1/2 dl smör och 1/4 dl grädde.
Toppa varje ostron med smörsås och gratinera tills det är fin färg

