Valborg!

Men hur härligt är det inte med Valborg och soooool!?! Vi minns förra årets ösregn som gjorde det helt omöjligt att vara på altanen… Ikväll blir vi en lite mindre skala med antikroppar som möjliggör att sitta inomhus, men på behörigt avstånd

Innan dess en ToR Älmhult för att lämna in dator, telefon, passerkort och lite annat. Samt en lunch med kollegorna för att säga hej då på bästa Brasserie Goaroje! Grym mat där om ni har vägarna förbi Älmhult!

Slänger också in en snabb bild från lunchen igår på Vallda Golf & Country Club som blivit lite av mitt och Anna P’s stammisställe för lunch. Lika mysigt varje gång!

Vi valde båda vegetariskt och blev inte besvikna

Inatt har vi haft nattgäster form av Andreas och Ulrik från Trollhättan. Tobias hade bjudit in till ölprovning i Kungsbacka på Ölkompaniet tillsammans med ett gäng killar från Onsala och Trollhättan. Det var tydligen väldigt lyckat! De hamnade sedan nästan allihop här hemma i spa-badet där de satt och pratade halva natten medan regnet duggade på dem.

Fick dessa bilder skickade tidigare på kvällen från demImorse satt de fortfarande och diskuterade beskrivningar av de olika ölsorterna vid frukosten;-)

Ikväll blir det inte öl alls… Ikväll inspireras jag av en brasiliansk churrascaria och tänker mig olika grillspett, såser, tillbehör, potatis och lite annat! Dukar i ljusrosa och njuter av våren!

KramLeave a Reply

Your email address will not be published.