Januarihelg

Äntligen måndag – eller? Här går kaffemaskinen varm och jag försöker skaka igång kroppen för att få lite energi. Satt uppe alldeles för länge igår och tittade på serier. Vi har vänt lite på dygnet trots skidåkning. Att somna innan kl 12 var nästan omöjligt.

Hur har helgen varit då?

Jo alldeles utmärkt faktiskt! Vi klev ju ombord på tåget fredag kväll och ägnade fredagkvällen åt att spela spel och fnissa åt Buster som inte gillade trappan ner från tåget. Vi fick bära av honom i Sundsvall för liten kvällspromenad innan vi bäddade ner i kupén och somnade som små grisar allihop.

I lördags gled vi in i ett strålande soligt Göteborg precis på utsatt tid. Det blev frukost hemma i Onsala innan vi tog en lite längre gubblur på soffan. Därefter gjorde vi som alla andra den soliga och ljuvliga lördag. Vi gick ut i solen!

Vilken dag!

Tvättmaskinerna har gått varma här hemma och skidutrustning har torkat och packats in i förråd. Hoppas kunna plocka fram den en gång till iår! Håll tummarna!

Kylen har fyllts på och en hel del mat har lagats i vanlig ordning. Återkommer med lite bilder på det.

En fika med mamma hann vi med utomhus igår. Snön föll och det kändes som att vara mitt i en Disney-film;-)

Vi har frossat i blodapelsiner! Kan inte få nog av dessa sanslöst fina frukter. Igår åkte råsaftscentrifugen fram för att skapa en vitamininjektion för varje frukost denna veckan. Jag pressade ett gäng blodapelsiner som sedan blandades med saften från morötter och ingefära. En flaska fylldes så nu har vi en bra start på dagen säkrad i kylen för hela veckan!

Ja men lite så har helgen sett ut. Nu blir det att ta tag i denna veckan. Mail skall rensas, möten förberedas och samtal skall ringas! Dessutom skall jag förbereda två spännande intervjuer i veckan.

Kram



Leave a Reply

Your email address will not be published.