Middag med familjen

Godmorgon! Idag väntar ju ett helgsvep i vanlig ordning! Eller vid närmare eftertanke så blir det nog lite uppehåll ett par veckor med just helgsvep nu när det är lördag hela veckan:-) Semestertider betyder ju att gränsen mellan vardag och helg suddas ut totalt…

I en situation som vi har på jobbet nu blir det inte helt ledigt och det vill jag inte heller! Det är alldeles för roligt för att ha uppehåll från! Men efter att ha jobbat dubbelt under 6 månader känner jag ett enormt behov av ett längre break från fasta rutiner. Jag vill släppa väckarklocka (och vaknar ju tidigt ändå), jag vill kunna träna, varva ner, jobba när jag känner för det och framförallt byta arbetsplats till båten. Så nu checkar vi ut ett tag! Det skall sovas, tränas, ätas god mat, dricka lite bubbel, leta ostron och reflektera fram nya uppslag och idéer. Så härligt!

Bloggen kommer att fortsättas uppdateras som vanligt, det är ju knappast något jobb utan något jag gör för att spara recept och förhoppningsvis dela med mig av lite inspiration.

Ett blogginlägg som gjordes i veckan blev aldrig publicerat?!? Konstigt! Men här kommer det iallafall:-)

Vad gör man en halvregning tisdag i början av juli? Jo, äter urgod middag med släkten såklart. Igår slöt vi upp hemma hos min syssling Kacka och hennes man i deras underbara hus i Hjuvik

Var så hungrig att jag missade att fota maten, dessutom alltid helt betagen av utsikten…

Desserten hann jag dock fota, en sommarklassiker som man aldrig kan få för mycket av

Nu introduktion av nyanställd och sedan utbildning av e-handelsplattform. Variationer minst sagt!Leave a Reply

Your email address will not be published.