Punka och Slussen

Men hur är det möjligt…. Punktering! Helt och hållet mitt eget fel dock.,,

Mr T var på väg med båten från Marstrand där jag hjälpt honom att lägga loss. Jag hade lite mer än en veckas packning i bilen. I ärlighetens namn skulle man nog inte fått in ett frimärke till… körde fel på GPS och skulle rätta till det. 2 min från hamnen fick jag gasa på rejält för att hinna ut mellan två bilar och missbedömde en refug🙈 Vänster framdäck gick ”lätt” i kanten och sprack…

Öken!

Då är man så tacksam för att man bara är ett enda knapptryck i bilen från Volvo on Call❤️
Inom loppet av 1 timma var bilen bärgad, super-schyssta-bärgar-Andreas släppte av mig på kajen och passade Buster i skuggan medan jag packade ur bilen.

Lyx!

Idag ringer verkstaden och säger att bilen är klar! Eftersom jag är på semester så ordnar de så någon på verkstaden förvarar nyckeln då att bilen kan hämtas på söndag när jag behöver den. Lyx igen!

Vi har landat på Slussen ikväll. Så mysigt att se Mr Ts morföräldrars fd sommarstuga där han lärt sig läsa, simma och fiska

Efter bad för alla blev det en eftermiddagsglass

Nu dusch och siesta❤️Leave a Reply

Your email address will not be published.