Hej söndag!

Älskar söndagar! Slappa eller springa… spelar liksom ingen roll. Söndagar brukar innebär precis noll förväntningar vilket jag älskar! Det blir liksom bra hur det än blir:-)

Dessutom full planering för söndagsmiddag, veckans favoritmiddag! Mina kids kommer hem och jag älskar att vi samlas för söndagsmiddag och planerar veckan!

Idag funderar jag på om vi skall fixa hemmagjord pizza, köpa världens godaste färska pasta på Onsala delikatess, göra egen pasta, steka en söndagsstek eller dra ihop en middag a la Cocotte… Så många val;-)

I fredags grillade vi oxfilé som vi åt med rostade sötpotatis och två såser från Ica Focus i Gårda. En bea och en Mojo Rojo. Riktigt bra båda två!

Jag tog en liten bit kött eftersom jag var riktigt mätt efter att ha ätit lite för mycket av den fantastiska salami vi köpte med smak av ramslök. Sååå god!

Men liten bit kött betyder att vi har kött kvar i kylen som jag skall använda till lite snittar innan maten ikväll. De skall toppas med tryffelmayo och lite annat smått och gott. Kommer att charma mina småttingar när de kommer hem!

Sötpotatisen fick lite sällskap av palsternacka och rostades med smör och olja i ugnen tills de var klara

Blandade en “dressing på olivolja, dijonsenap, västerbottenost, svartpeppar och purjolök.

Riktigt gott och en kioskvältare här hemma

Vad hittar ni på idag? Jag skall leta inspiration för trädgård, mur, träd och lite annat. Vi har äntligen kommit igång med att planera för en förändring av vår trädgård på framsidan. Det skall bli ny ytterdörr, ny gräsmatta, en mur, häck eller staket och en hel del buskar, blommor och träd.

KramLeave a Reply

Your email address will not be published.