Italienskt så det förslår!

Godmorgon! Visst var det italiensk fotboll på TV igår med EM-invigning och allt, men min italienska feeling fick jag ifrån vår middag trots att flera inslag var mer grekiska och flaggan på bordet var svensk… men ja ni fattar?!

Jag hade dukat till 6 personer, men till slut blev vi 9 😁 Love it! Äkta italian style, med stor familj och massor av extra stolar!

Sofia var hos en kompis och skulle komma senare, Cajsa hade en kompis här hemma. Hugo var hemma och laddade för tidigt jobb idag. Lisa hade tre kompisar som trillade in som visserligen redan hade ätit, men som lockades med ändå. Så mysigt❤️❤️❤️

Så vi blev 9 till middagen istället för 6, men ändå blev det mat över…

Potatisen lagades enligt tips genom att först kokas i vatten tillsammans med bakpulver för att sedan grillas i ugnen tillsammans med olja och salt. Blir supergott.

Vi grillade kyckling och fixade en grekisk sallad med vattenmelon. Kidsen älskar den färdiga bean från Ica i Kungsbacka, så det blev den igår. Samma sak med vitlöksbrödet, också från Ica och helt färdigt. Inget extra jobb. Perfekt en fredag!

Glassbilen spelade sin melodi och efter att ha jagat den ett par veckor lyckades Mr T ut i tid för att stoppa den mitt under middagen… Jag älskar glassbåtar!

Det blev en perfekt avslutning på vår stora italienska familjemiddag

Det tillsammans med denna lilla gulliga pälsbollen som nästan varje kväll somnar i min famn

Här vaknade jag med migrän eller något liknande idag. Har aldrig varit med om den här typ av huvudvärk… Men det kanske är ett resultat av de spänningar i kroppen som jag jobbar tillsammans med Peter på Kungsbacka Massage och Rehab för att få bort…

Mr T skall både måla och snickra så jag får se om jag kan stjäla någon uppmärksamhet från honom att agera servitör av vatten och godis;-) Annars har jag ju familjen i övrigt att dra i 😉

KramLeave a Reply

Your email address will not be published.