Bara roligheter

Ja men denna vecka har verkligen innehållit mycket roligheter! Först Mors Dag i söndags och så hade vi ju tagit lite ledigt i tisdags för att fira vår bröllopsdag med ett dygn på stan.

Checkade in på världens bästa Hotell Pigalle. Har ni inte varit där så ta er dit. Sanslöst coolt hotell och med världens bästa service. Även om man har en lite valp med sig.

Titta bara så de välkomnade Buster

Med en alldeles underbar liten hundsäng och en silverbricka med hundvin och älggodis. Kan man ha det bättre?

Vi tog en tur på stan och köpte lite presenter och sommarkläder. Hann med ett glas rosé på avenyn också

Sedan blev det lite vila på hotellrummet innan vi bytte om och skålade i Taittanger, precis som för två år sedan

Har ni inte bott på Pigalle så vet ni ju inte hur genomtänkt all inredning är. Allt från tapeter till tavlor och detaljer

Så mysiga rum

Vi gav oss ut på stan med siktet inställt på Tosos uteservering. Älskar ju mitt Göteborg och njuter av att promenera där

Har man en 13 veckor gammal valp så skall han naturligtvis med. Bra träning för honom också att vänja sig vid ljud, trafik och människor. Om han klarade det? Han var helt fantastisk, charmade alla han mötte, fick vattenskålar och sov sedan under bordet

Vi inledde med favoritdrinken

Sedan betade vi av favoriterna på löpande band…

Det blev bl a laxtartar, råbiff, chicken wings och shrimps

Så otroligt gott…!

Älskar att äta på Toso, det är som en helt annan värld

Sedan rullade vi genom stan hemåt mot Pigalle igen, mätta och glada. Buster får bäras emellanåt eftersom han inte skall gå så långt än så länge, valpar är som små spädbarn..

Vi sov som stockar och vaknade upp till en mysig frukost på takterassen

Corona-style frukost med bordsservering var jättebra, så mycket gott att äta

Sedan blev det jobb ett par timmar innan vi hoppade i duschen igen för att snofsa till oss lite för studentmottagning. Det var Samuel som hade tagit studenten och vi firade såklart med honom!

Det absolut roligaste inslaget var naturligtvis när familjevännen som är polis stannade till för gratta med polisbilen och alla trodde att polisen kom för att se till att alla höll tillräckligt med avstånd…;-)

En väldigt lyckad kväll

Idag har vi fokuserat mer på jobb och vardag. Väldigt bra det också!



Leave a Reply

Your email address will not be published.