Med siktet inställt på Värnamo

Japp, idag sitter vi i bilen och styr mot två platser i Småland. Först mot Älmhult där möbler och kartonger skall bäras två trappor ner till släpet. Sedan mot Värnamo där samma möbler och kartonger skall bäras lite för många trappor upp. Hiss saknas på båda adresserna…. Bra träning ändå 💪

Kort vecka också med påsken på ingång! Härligt!

Helgen gick väldigt fort i vanlig ordning… Det känns nästan som att helgen är ännu kortare än vanligt när man varit iväg och sovit borta? Hur som helst en bra helg. Trots att vädret varit lite sisådär. -Hallå våren, var tog du vägen?

I lördags startade vi dagen med grym frukost i lobbyn på Falkenberg Strandbad. Eftersom Buster var med var det där vi fick sitta. Fick fina brickor med grym frukost serverade och med all mat och kaffe framför brasan där var det svårt att slita sig.

Men till slut fick vi samla ihop oss och checka ut…

Hemma hade vi tillräcklig energi för att ta en löprunda innan lammsteken

Vi fortsatte fira Cajsa genom släktkalas med korvgrillning och prinsesstårta på altanen igår. Man börjar liksom tänka sig vid att umgås i jacka och mössa:-)

Slipa och olja altanmöbler blir påskens projekt ser jag…

Vi avrundade söndagen med fondue på buljong smaksatt med rött vin och lagerblad. Lisas önskemål.

Någon var väldigt trött och nöjd med helgen

Man väljer ju såklart vad som är viktigt och vaknar till när det verkar serveras något spännande😁

Lisas gamla chokladfondue-apparat åker fortfarande fram titt som tätt… riktigt ful, men väldigt praktsik. Igår serverade hon oss chokladdoppade jordgubbar lagom till sista halvlek i fotbollen.

Men nu vässar vi muskler och laddar för att bära möbler!

KramLeave a Reply

Your email address will not be published.