Back on track

Hej igen!

Efter snart 6 månaders uppehåll är jag tillbaka igen! Fullproppad med soliga och härliga sommarminnen och en hel del jobb. Kul jobb! Men jobb och sommarsaker som gjorde att jag valde att fokusera ledig tid på vila och familjehäng.

Lite mer ödmjuk för att nivån här inne räcker att vara ok och med massor av inspiration tänker jag att jag fortsätter blogga som jag gjort innan, när det är kul och på den nivån som funkar just precis då.

Bästa sommarminnena är förstås Hugo och Cajsas student, min 50-års fest, fin-fina jobbresor (Pater Noster), midsommar vid Comosjön med Mr T, hela familjen i Saint Tropez en hel vecka, Koster, fantastisk semester i Parga och avslutningsvis två gånger Håkan Hellström på Ullevi!

Magiskt! Men nu är vi laddade för mer mat, eller hur?Leave a Reply

Your email address will not be published.