Latmask

Oj vilken lat vecka matmässigt…. Inte många knop gjorda i köket om man säger så🙈

Lika bra att lägga sig platt och erkänna att ibland räcker inte tiden till och ibland unnar man sig lite mer än vanligt…

Tur att det blir aktivitet i helgen så att man får röra på kroppen efter denna veckan😉

Måndag lunch bjöd på otroligt god långbakad fläsksida på Cheri-Lees vis, väldigt gott!

På kvällen blev det Libanesisk hämtmat… har jag sagt att jag älskar taboulé? Så himla gott! Inga bilder, men tro mig, det var gott!

Lunchen på Ellery på tisdagen fastande inte på bild innan den åts upp… en väldigt god flankstek med vattenmelon och fetaost

På kvällen blev det smarrig middag på The Palmers, även den innehöll flankstek😊

En drömmig dessert med vaniljglass, körsbär och fluffig choklad

Frukosten på Ellery är grym, trots att buffén är pausad. Fantastiska smoothies, juicer, shotar och god bords-frukost

Lunchen på Steam har ni ju redan sett, men den tål att upprepas:-) Grym råbiff! Med rödbeta, gulbeta och ett berg av parmesanost

I onsdags kväll landade både Mr T och jag hemma väldigt sent… Inga kids hemma och vi sökte världens snabbaste mat… Pizza!

Det blev Pizza och bubbel👌 Riktigt bra kombination faktiskt! Och en delseger för att över halva veckan var avklarad med fullt schema. Vi fick besök av Lisa som hängde hemma en stund och berättade vad som händer i skolan inför avslutning av 9:an. Så mycket kul, men också så mycket som kunde varit enklare utan dumma Covid-19

Torsdagens lunch med Anna-Carin på Cheri-Lee bjöd på en supergod Bento Box på … ehhhh Flankstek. Verkar vara veckans tema! Denna gång på spett tillsammans med kimchi och mycket annat gott

Torsdagskväll varannan vecka när vi inte har några kids hemma betyder middag på stan; igår kväll Cosa Table i Kungsbacka.

Väldigt god ostbricka, vit sparris, färskpotatis och hängmörad biff. Mmmmm. Sparrisen verkar inte ha fastnat på bild, men den var faktiskt bäst!

Som om inte det var nog så har vi alltid frukostmöte på Bellora på fredagar och bjöds på mycket gott i köket imorse! Jag smakade och plockade med mig det bästa upp på övre plan till mötet… älskar deras lammkorvar och scramble eggs. Mackan med bäst pålägg och fräsch frukt! English breakfast te och en stor stark kaffe med havremjölk. Kan man inte leverera efter det så vet jag inte😇

Tredje lunchen för veckan på Cheri-Lee blev veckans sista, men absolut den bästa! En Tonkatsu med spetskål och sesammayo… Sa jag gott?

Ikväll blir det – tro det eller ej – en hemmalagad bolognese! Längtar efter en god pasta med mycket tryffelpecorino och en smarrig sallad!

Pasta blir också en väldigt bra uppladdning för helgens äventyr som kommer att kräva energi och kolhydrater… vem hänger på oss på äventyren…?



Leave a Reply

Your email address will not be published.