Och ännu mer X-mas…

Ikväll var stora pepparkaksbaket, lussekattsbaket och pepparkakshuset planerat!

Och som vi bakade…

Glögg, julmusik och tända ljus🎅

Fyra tonåringar i olika konstellationer… med en ständig jul-hörnsten; Lisa💕 Det sista jag hörde var “mamma jag tror jag har fått en sockerkick”


Lisa njuuuuter lika mycket som jag gör av julen 🌲🌲🌲

Annars då!? Jo, jag skulle hämta våra nya barstolar till köksön eftersom de haft problem med leveranser efter Black Friday… halvt irriterad kom jag till Postnord för att hämta upp stolarna…. som kom FÄRDIGMONTERADE…!!! Suck! Hur skulle jag få in dem i bilen och samtidigt plocka upp två barn!?

Killen på postnord var grym! Plockade av emballage medan jag pusslade i bilen! Och det gick! Dagens ros till honom!Leave a Reply

Your email address will not be published.