Snittar

Funderar ni på snittar till helgens middag? Måste man ha gäster för att servera lite snacks innan maten? Vi kör ofta lite olika varianter innan maten, speciellt på fredagar när barnen är hungriga i vanlig middagstid, men då vi brukar äta något senare på just fredagar.

Jag har ju tipsat flera gånger om olika typer av crostinis; t ex dessa små godingar med sojabönor och tryffel! Eller varför inte min nya favorit med parmesan och cocosmarmelad? Hmmm måste ju även puffa för chips/smetana/löjrom samt crostinis med grillad paprika!

När vi hade bokklubben med respektive hemma på middag bjöd jag på lantpaté med rödlökscumberland och päron.

Lite suddig bild, men goda små snittar!

En annan snitt var denna på smakrika kex med prästost och favoritmarmeladen

Hoppas att ni fick lite inspiration och att ni hittade någon som föll er i smaken!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *