Tilltugg

Hej hej

Här kommer ett tips inför helgen på gott tilltugg till fördrinken

Fick inspiration på SK Mat och Vänner förra veckan när vi var där och hittade på en variant på det. Blev riktigt gott

Jag köpte små trekantinga knäckesnittar från Finn Crisp, men det funkar lika bra med vilka små knäckisar som helst kan jag tänka mig.

Bred Philadelphiaost på dem (Jag tog original utan smak), klicka på en god marmelad. Jag valde min favorit med smak av kokos och passionsfrukt. Blev som små gula ägg på snittarna. Slutligen rev jag över parmesanost.

Jag tror att det skulle vara väldigt gott med exempelvis fikonmarmelad . Huvudsaken är att hitta en riktigt bra parmesanost med riklig smak som rivs fint över. Nästa gång river jag ännu mer parmesan över;-)

Prova i helgen!?Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *