En riktig vardagsrätt

Ibland krånglar man till det…. men en av de absolut godaste vardagsrätterna vi vet här hemma är hårt stekt falukorv med stuvade makaroner!

Finn ett fel….

Så här ser en typisk vardagsmiddag ut hemma hos oss. Minus en sak… Ketchupflaskan. den är väldigt sällan framme. Det blir till korv, hamburgare och Bolognese. Till just Stekt falukorv och makaroner är det faktiskt bara Mr T som äter ketchup. Mitt måste till just denna rätt är färska tomater! Kan inte äta Falukorv utan tomater!

Jag lurar i barnen grönsaker så ofta jag kan… Vissa äter bara gurka och morot, andra avocado och broccoli. Någon vill gärna ha rå blomkål. Ja jag brukar passa på att servera lite olika till middagar. Nästan alltid morot och broccoli.

Vill ha falukorven hårt stekt. Makaronerna stuvas med mjöl och standardmjölk. Kryddas med mycket vitpeppar och avslutas med en stor klick smör innan servering.

Ja ungefär så ser en måndag ut hemma hos oss!Leave a Reply

Your email address will not be published.