EVERYONECANCOOK

Fågel, fisk eller mittemellan

Det är mycket upp och ner just nu… härligt vårväder blandas med tunga andetag. Idag besök på begravningsbyrå och planerande av pappas begravning. Man vill ju inte göra det… men det gick bra. Tvunget liksom.

Lunchen var mer tummen upp. Lunchade på Lilla Spinneriet. Gillar det stället!

Bra och fräsch salladsbuffé

Riktigt bra torsk!

Ikväll blev det vegetarisk middag på pasta med sparris och getost. Tror att det är ett gammalt Ica-recept

Kändes fräscht!

Börja med att skiva lök tunt och hacka vitlök. Lägg på bakplåtspapper och droppa över olivolja. Rosta i 200 grader i ca 8 min.

Bryt av det hårda längst ner på sparrisen och skiva sedan. Koka kort (2 min) i saltat vatten. Kyl ner och låt stå

Koka upp pasta och håll varm.

Bryt ner getost och hacka färsk basilika.

Blanda pastan i kastrullen med olivolja och flingsalt. Tillsätt ost, basilika och spenat. Låt smälta på svag värme

Toppa med sparrisen och nymald svartpeppar



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *