EVERYONECANCOOK

Prostens Pizza

Igår hade vi konferens i Falkenberg och hade pizzabakning på agendan för kvällen!

Har så länge velat åka just till Lisa Lemkes Prostens pizza och äta så för mig var detta en aktivitet i världsklass! Dessutom tillsammans med härligt sällskap

Fantastiskt ställe, kan tänka mig att det är ännu bättre på sommaren när man kan sitta ute!

Ja jag satt ju ute och åt… blev inkallad på en telefonkonferens precis när pizzorna var klara…:(

Men först tillbaka till starten!

Vi fick lära oss hur man gör den perfekta degen

Ugnen var i full gång!

Olika toppings förberedda…

Jag bakade tillsammans med min kollega Peter. Jag valde att göra en Bianco med krossad potatis, svamp, ramslökspesto, grön vitlök och nässlor. Sååå god!

Peter gjorde en vanlig på tomatsås som toppades med pepparchorizo, grönkål och lite annat

Att vi delade på dem såg ni ju redan! Gott!!!

En bra kväll helt enkelt!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *