EVERYONECANCOOK

Båtmat

Först Barrys, sedan lunch på Arket! Det är sen gammalt… Bra rutin på fredagar också Igår ingick lunchdate med mamma. Ännu bättre!

Igår blev det en avocadomacka med chili!

Sedan bar det av med båten mot Marstrand! Har roat mig i veckan med att googla ”Båtmat” … mest för att se vad andra lagar i båten:)

Nu har ju vi en stor båt med bra kök, men jag minns också tider då jag spenderat en vecka i en daycruiser med två mindre barn och varit helt utan kök! Men haft 12-volts kylbox och en gasolplatta

Man kan ju äta bra mat ändå! Trots det får man oftast upp tips som Bullens pilsnerkorv osv när man letar inspiration för just båtmat!

Igår grillade vi kyckling på grillen. Till det gjorde jag en varm sallad på svartkål, färsk vitkål, avocado och rädisor. Jag blandade alltihop i en sås på schalottenlök, vitlök, kycklingfond och matlagningsgrädde. Smaksatte med tryffel.

Mörk bild, men jag lovar att det var riktigt gott! Och hade funkat på en gasolplatta också!

Så mysigt att äta under kapellet!

Kvällspromenaden var fantastisk på fina Marstrand

Memory lane… alla sommarfester och studentbal på Såsen…

Sa jag att jag alltid älskat Marstrand!?

Idag blev det självklart frukostfrallor från Bergs konditori

Nu vidare mot Smögen! Skepp ohoj!

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *