Onsdag & Lillördag

Hej hej!

Onsdag redan, veckorna går fort nu…! Men onsdag betyder ju också lillördag och lite extra gott att äta ikväll!

Igår var jag gräsänka hemma eftersom Mr T är i Frankrike. Noll inspiration och mycket jobb är inte alltid en bra kombination… I måndags var det likadant och då blev det matlåda från frysen. Igår var jag “tvungen” att använda ett paket köttfärs från frysen.

Vad det blev? En favorit… Har visat det förr, men det tål att upprepas!

Ganska hårt stekt köttfärs som blandas med stekt lök, majs och gröna ärtor. Igår adderade jag paprika och squash i bitar också som fick steka med löken och köttfärsen. Majs och Ärtor blandas ner på slutet tillsammans med kokt ris. Jag har ganska lite ris i eftersom jag älskar det andra;-)

Barndomsklassiker som vi åt ofta! Kallades hemma hos oss för risotto 👌

Comfortfood när det ösregnar utanför och datorn står på köksbänken och blinkar konstant med nya meddelanden😉Leave a Reply

Your email address will not be published.