Måndag

Måndag igen och det känns faktiskt skönt. Älskar helger, men nu när man inte kan göra så mycket kan man lika gärna jobba. Hur mysigt det än är att barnen är hemma på helgerna så skall det ju fixas lunch, skjutsas och sist men inte minst vara orolig när de är ute sent på kvällen… På vardagarna är det mer ordning och reda! Barnen är ju dessutom hemma mycket även på vardagar. Hugo som går på gymnasiet har ju hemskola.

Men det var en lång, lugn och skön helg. Vi inledde ju med lite social distance häng med kompisar på Valborg. Sedan har vi tittat på regnet som fortsatt smattrat på rutan mest hela helgen… Först igår som solen visade sig!

Vi har tagit långa rundor och lockat på Harry som försvann i onsdags. Letat och ropat. Tills telefonen ringde på lördagsmorgonen och han var funnen mer än 3 km härifrån. Lycka!

Jag introducerade Buster i lite lätt shopping… Behövde en ny tröja och ville se en live som jag sett på nätet. det gick sådär… Han var väl inte överförtjust om jag skall uttrycka det snällt… Men det är bara att vänja sig! Själv var jag så trött efter den utflykten att jag somnade i soffan på kvällen. Ingen film den kvällen..

Vi har grillat mycket. Hugo flippade burgare som ett proffs till oss

Vi har även ätit långa frukostar med färsk frukt, äggröra, mackor och mycket pålägg

Lite olika sittningar dock… några vill äta vid 9-10 (vuxna) andra trippar upp lagom till lunch. Lite en smaksak här hemma för tillfället;-) Maten åker ut och in i kylen, och ut igen!

Jag har träffat mamma utan att få krama henne (suck). Hon fick lite Buster-gos, jag fick lite mamma-kram-längtan… När skall detta ta slut? Vill veta om jag haft Covid-19 eller inte så att jag kan slänga mig i mammas famn igen.

På tal om Buster så blir det ju väldigt mycket valp-mys för alla just nu. Han är som en dunboll och doftar helt ljuvligt! Man glömmer lätt de där envisa små kiss-pölarna på golvet när man tittar in i hans choklad-bruna ögon.

Han är ständigt med mig i köket och har fått smaka på många nya smaker under helgen. Hittills gillar han morötter allra bäst (ja av grönsakerna då…)

Jag har fyndat två jättefina sängbord till Lisas rum

Mr T har installerat robotgräsklippare (som vi haft länge) Vi har en gräsmatta på framsidan som inte riktigt har lämpat sig för robotgräsklippare, men efter påfyllning av jord och lite annat trix är klipparen på plats. Nu skall vi se till att den gör jobbet;-)

Ja det var väl lite smått och gott från helgen som gick!

Nu dags för nästa Teams-möte…

Ha en bra vecka

KramLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *