Fish Taco

Det fina vädret fortsätter och tur är väl det… Tänk om vi haft denna hemska period i mörkaste november? Nu får vi åtminstone energi från solen!

Min lunginflammation ger sig inte och det är svårt att gå mer än 10 meter utan att få andnöd och hostattacker. Hemsk känsla när man inte lyckas dra djupa andetag någongång på dygnet…

Men aptiten har kommit tillbaka och just nu äter vi i princip hela tiden. Ja jobbar gör vi ju också, mer än någonsin faktiskt. Men hemifrån såklart!

Blev väldigt sugen på fisk och köpte en fin bit koljafilé hos Jannes fisk. La den i saltlag i ca 30 min medan jag fixade picklade rödlök och gjorde en mangosalsa på hackad mango, avokado, schalottenlök och pressad lime.

Fisken torkade jag av innan jag klappade in den med Santa Marias Fish taco kryddmix på påse. Samma typ av påse som vanlig tacokrydda, men en blå variant som passar bäst till fisk.

Sedan stekte jag fisken i stekpanna och serverade genast med både mjuka och hårda skal.

Vi åt den med den picklade rödlöken, salsan, schirachasås, schirachamayo och hackad koriander.

Bland det godaste vi har ätit på länge faktiskt!



Leave a Reply

Your email address will not be published.