Hemligheten?

Vad är egentligen hemligheten med en riktigt bra lasagne? Hmmm… Jag tror att det är individuellt vad man gillar!?

Jag gillar en lasagne som precis håller ihop men ändå är lös om ni förstår vad jag menar. Inte sladdrig men heller inte för fast.

Osten måste vara krämig utan att vara gummiaktig

Ja det verkar ju vara en hel vetenskap det här? Ha ha… väldigt viktigt!

Min lasagne gör jag på vanlig köttfärssås. Bechamelsåsen vispar jag ihop på smör, mjöl, RÖD mjölk och en god, smakrik herrgård eller prästost som jag river. Toppa med en blandning på mozzarella och herrgård/prästost. Väldigt viktigt att mozzarellan inte är en billig variant, de är just dessa som lätt blir för gummiaktiga

Vad äter man till en lasagne då?

Ja men hur mycket jag än älskar lasagne så måste jag absolut ha en krispig sallad till. Gärna en på fint skuren gurka, morot, tomat och paprika i olika färger

Jag gillar att äta en klassisk lasagne, men varierar den ibland med topping på tryffelpecorino och tryffelolja!

Åh så sugen jag är på lasagne nu!



Leave a Reply

Your email address will not be published.