Guldkant

Har man tid att äta en lång frukost så gör man det, eller? Jag har ju haft förmånen att få väldigt lugna vardagsmorgnar på senaste tiden och njutit av att inte stressa iväg i trafiken. Har faktiskt ofta dukat upp en mysig frukost, tänt ljus och tittat på nyhetsmorgon.

Just idag var det dock early bird mot nya äventyr! Idag är första riktiga arbetsdagen på nya företaget och jag kan knappt vänta… Skall bli så kul! Men frukosten idag blev i bilen. Backade ut från uppfarten 5.30, så just idag fanns det inte tid för så mycket annan guldkant än stolsvärme, rattvärme och en havrelatte i bilen.

Men i onsdags såg det ut så här… Ljuvlig sol och en lång frukost

Fil med hemmagjord granola och blåbär, lite keso med färska hallon. Kiwi och blodgrape. Löskokt ägg med kaviar. Två mackor! Händer sällan… Men det blev en tekaka med prästost och kokt skinka och en knäckemacka med leverpastej och gurka. har ni tjuvstartat med julskinka ännu? Det har jag… I flera veckor har jag köpt griljerad skinka varje helg…

Har jag riktigt bråttom blir det bara en skål med fil och granola. Försöker dock alltid ha med någon frukt eller bär. Frysta eller färska.

Har ni provat denna juicen? Brukar alltid köpa God morgon apelsin EKO, men ibland skojar vi till det med någon annan. Gillar egentligen inte egna varumärken hos ICA, Coop mm men jus Ica Selection brukar vara väldigt bra.

Japp den frukosten stod man sig en stund på..Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *