Kantareller

Vaknade på ett strålande humör! Idag blir det mycket kul! Först ett nytt hemligt projekt och sedan ikväll middag här hemma med Ida och Fredrik. Kul onsdag!

Igår åt vi en favorit här hemma; gissa vad…

Kantarellmacka! Just igår valde vi att göra den på rostat knäckebröd och riva parmesan över. Gott!

Förs rostade jag knäckebröd i ugnen, passa så det inte blir bränt

Sedan var det dags för kantarellerna, normalt sett brukat jag låta dem gå ett tag i torr panna först för att vattna ur dem, men igår var de ganska torra så smöret åkte med direkt

Kryddade med salt och peppar när de vattnat till sig och fått en stekyta. Sedan tillsatte jag några matskedar vispgrädde och till sist skivad schalottenlök. Tycker om löken när den fortfarande har en krispighet, men ändå börjat mjukna.

Hade även i lite färsk timjan.

Sedan la jag hela härligheten på de rostade knäckebröden och rev över parmesan. Såååååå gott!

Nu tar vi tag i denna onsdag:)!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *