EVERYONECANCOOK

Enkelt och snabbt

Som många vet gillar jag när det är enkelt och går fort. Mat är inget undantag. Viss mat kräver förstås sin tid i tillagning eller jäsning, men det räknar jag inte som långsamt. Med långsamt menar jag pilligt eller för svårt. Som bloggen även heter vet jag att faktiskt alla kan laga mat, man måste bara våga prova och välja det som är minst risk att misslyckas med!

Det enkla är oftast det bästa. Välj bra råvaror, som en bra parmesan! Denna såsen är perfekt till både kött, kyckling och fisk och en favorit här hemma i grilltider. Bara tre (!) ingredienser!

Parmesanröra

2-3 dl finriven parmesanost

2 dl fet creme fraiche (jag köper alltid ekologisk)

1-2 vitlöksklyftor

Riv parmesanosten i en skål

Rör ner finhackad vitlök och creme fraiche, toppa med nymald svartpeppar eller finhackad purjo (om man vill, inte nödvändigt alls)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *