Weekend flash

Godmorgon världen! Äntligen lite energi här igen efter en väldigt trött start på helgen. Min helg i bilder? Kan sammanfattas ungefär såhär;-)

Buster och jag har chillat mest hela helgen… tagit promenader och en och annan gubblur på soffan. Mr T har hålla upp energin med att fixa och dona för slutspurten av sovrumsrenoveringen.

Ätit har vi ju gjort såklart! Inledde helgen med en tapasbricka på smarriga ostar och charkisar

Älskar fetaost och när man ramlar över en på riktigt bra kvalitet så är man nästan i himlen… Tillsammans med rödbetschips… mmmm

Eller varför inte lite löjrom som vi också hann med:-)

Lite bakning har jag också hunnit med. Allt från bästa Hildas bakbok; ett Filmjölksbröd som är magiskt och ett frukostbröd där hälften toppades med västerbottenost, hälften blev utan ost (Olika viljor i denna familjen)

Filmjölksbrödet är Lisas favorit och äts både till mat och till frukost. Mycket olika mjölsorter i det men resultatet är tiptop!

Jag har också invigt min nya Crockpot! Slowcooking passar ju perfekt när man har lazy helg, eller hur?

Tog fram en jättefin vildsvinsstek från frysen som jag stekte på runt om. Kryddade med salt och peppar. Sedan la jag steken i Crockpoten och fyllde på med en palsternacka i bitar, två morötter, en halv paprika, ett äpple i bitar, en gul lök i klyftor, två små vitlökar, tomatpuré, kalvfond, grönpeppar, lagerblad och rött vin. Satte den på 6 timmar låg temperatur och la mig på soffan igen.

6 timmar senare var det dags att duka, plocka fram lite bruschetta som vi tuggade på medan potatisen och haricot vertes kokade klart och sedan äta.

Till dessert en tarte tatin

En av de bästa helgerna på länge! Nu kör vi ny vecka med allt vad det innebär:-)Leave a Reply

Your email address will not be published.