Tårta, middag och löprunda

Godmorgon! Vad har ni för Monday mood idag?! Här är det riktigt trött…. Tur att solen skiner och att kaffet är hett! Buster väckte oss kl 3.45 inatt av någon dröm och skällde helt galet. Var helt omöjligt att somna om efter den upplevelsen…

Har precis skickat iväg Lisa med mängder av mat för en dag med SM i fotboll i Falkenberg. Var tydligen inte alls aktuellt att få följa med och titta… Hade ju varit så kul!

Men lika bra det, här skall betas av mail, bokas och planeras möten och vara med i olika diskussioner hela dagen via video. Tur att det finns kaffe inom räckhåll som sagt!

Men måndag betyder ju också en summering av helgen och här kommer lite bilder från både kamera och mobil! Helgerna går så fort, men man hinner ju faktiskt med ganska mycket.

Fredagen inleddes med en eftermiddag/kväll på stan med Lisa. Galet mycket trafik, men det gav ju oss bara mer tid tillsammans i bilen:-) Sedan blev det ju dumplings för hela slanten här hemma följt av Idol och somna i soffan. En klassiker på fredagskvällar.

I lördags hämtade vi mamma för att fira hennes och pappas 50-åriga bröllopsdag. En dag som så klart skulle firas. Vi åt pizza och sedan tårta med guldströssel

På kvällen var det dags för trevligheter hemma hos Frida och Martin i Gottskär. Någonting gick snett med min kamera på mobilen så bilderna därifrån är helt suddiga… Vi njöt av god mat och spännande diskussioner tills sena natten. Dessutom väldigt roligt att våra söner blivit vänner och ville hänga med oss under middagen.

Söndagen bjöd på sovmorgon och lång frukost. Vi flyttade runt lite bokhyllor här hemma och tvättmaskinen gick varm. Sedan höstpromenad och lunch på stan

Vi gick på en skagenmacka båda två

Mysigt att kunna sitta utomhus med infravärme trots regnskurar och lite kyligare väder

Sedan söndagshopping på Ica, parkeringen var full så jag suckade och gjorde mig beredd på att trängas med kundvagnar. Men så fel jag hade. Det var knappt en kotte som handlade vid den tiden en söndagseftermiddag. det får nästan bli veckans tips! Att handla kl 14 en söndag:-)

Hade mängder av energi kvar efter den turen till affären! Tillräckligt mycket energi för att få till längsta löprundan sedan Corona i augusti. Har tidigare fått gå i uppförsbackar som är för långa, men igår släppte det ordentligt och det fanns ingen tvekan varken i uppförsbackar eller normal längd på löprunda. Härligt!

Bastu efteråt och sedan en söndagsmiddag på Wienerschnitzel med barnen hemma. Fotboll på TV (även om vi inte var så nöjda med resultatet)

Kombinationen av krispig wienerschnitzel, pommes, kapris, ärtor, ruccola, bea och rödvinssmör blir om möjligt ännu godare med lite riven parmesan på toppen.

Matkoma deluxe…. men så gott att avrunda helgen med!

Det var vår helg det! En härlig hösthelg med mycket umgänge men också vila och motion. Precis som en bra helg skall vara!

Hoppas att ni haft en bra helg också!Leave a Reply

Your email address will not be published.