Kommer vi sakna detta?

Att prestera på jobbet mellan 7-18/19 på kvällen och samtidigt hinna handla och fixa lunch/middag är en utmaning. Fast ändå inte… Vi hjälps åt och till lunch blir det oftast rester från middagen dagen innan. Oväntade nya smakkombinationer bildas;-) Lite roligt också.

Ofta ser det ut såhär runt 12 hemma hos oss…

Lite rester, ostar, skinka, knäckebröd

Det blir ofta som en liten buffe där var och en kommer när man kan… Ibland blir det fryst pytt-i-panna, ibland en tur till Donken

Vi äter bland datorer, glasögon och anteckningsböcker

Någon sitter i en fåtölj i ett möte, någon är på väg in genom dörren efter att ha varit och slutfört en skoluppgift.

Kommer man sakna detta? Ja det tror jag. Hur jobbigt det är just nu med all stress, ofrivillig karantän och orimliga situation så är det väldigt mysigt att ha alla samlade hemma. Rester får en helt annan betydelse just nu. Ingen hinner fixa flashiga luncher…. och rester är ju gott! Vissa rester är ju godare än när man äter dem till middag.

Middagar då? Väldigt blandat… Vissa dagar rullas köttbullar medan man deltar i Teams-möte. Vissa dagar är det lillördag och barnen får bestämma. Igår blev det I Love Pizza och Mc Donalds. Himla gott! Sedan kom matkoman som ett brev på posten och vi ramlade ner i soffan för att se finalen i Sveriges Mästerkock och Robinson! Älskar Robinson!

Lite suddig bild men antar att det berodde på skakig hand pga hunger:-)

Idag är det nya tag igen! Vet inte hur vädret är där ni bor, men här i Onsala är det mulet och lite blåsigt. Stormen kanske inte når ner hit i Halland, men det är ändå lite svala vindar. Blir många havrelatte idag och kanske en bastu ikväll.

Ha en bra dag!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *