Lost Heaven chicken

Bra recept tål att upprepas och det är just vad jag gör! Flera gånger har jag tipsat om detta recept och jag tror jag skulle kunna äta det varje vecka!

Min variant på Lost Heaven’s chicken. Och för er som vill prova originalvarianten så behöver ni bege er till Shanghai….

Börja med att bryna gul lök i små fina bitar. Låt dem bli genomskinliga och glasiga i smör i en stekpanna på medelvärme. Tillsätt krossad och finhackad vitlök mot slutet.

Häll ner kycklingfärs och stek den tillsammans med löken. Krydda med salt och vrid vitpeppar över. Se till att verkligen finfördela kycklingfärsen under tiden den bryns. När kycklingen är klar så tillsätt 1,5 msk kycklingfond, 1 msk honung, 1 msk sesamolja och en pressad lime.

Servera i salladsblad och toppa med finhackade jordnötterLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *