Hunnebostrand

Efter en helkväll med Gyllene Tider i Lysekil åkte vi mot Hunnebostrand. Men innan vi lämnar Lysekil, lite bilder förstås!

Hunnebo är ju alltid Hunnebo, men extra härligt i soligt sommarväder. Vi fick till kanske årets härligaste bad. Härligt för att vi dels var varma, men också för att havet kändes en aning varmare än tidigare.

På kvällen grillade vi på båten och hängde här

Men sedan var det dags att tömma båten för en tur hem till Onsala. Gräset behövde klippas och vi behövde tvätta lite. Inte dumt det heller! Men hur kan man ha sådan otur att himlen öppnar sig precis när vi skall bära till bilen…? Vi blev helt genomblöta!

Vi torkade i bilen hem och hann precis i tid till bästa ryggmassören Glenn i Göteborg för att mjuka upp min onda rygg. Nu känns det mycket bättre och jag är redo för en ny vecka i båten tillsammans med alla fyra tonåringarna. Hua, nu blir det lite mer ont om plats…

Kvällens förrätt här hemma blev en kantarelltoast. Jag älskar kantareller. Godast är de ju förstås helt naturella, bara stekta i smör med salt och peppar. Men på en toast är det väldigt gott att steka dem i smör och smaka av med salt och peppar. Tillsätt matlagningsgrädde, riven västerbottenost och avsluta med finhackad färsk rödlök och dill



Leave a Reply

Your email address will not be published.