EVERYONECANCOOK

Just for you dad

Min stora, trygga och världens snällaste pappa finns inte mer. Igår morse tog det slut.

Världens snällaste❤️

Han som visade mig att matte var lätt! Som pushade mig att tro på mig själv! Som alltid skvätte ner mig med vatten innan jag hann doppa mig, som när jag doppat mig simmade under vattnet och drog ner mig så att håret blev blött om jag inte ville det.

Han som alltid tyckt att min mat är godast! Att jag förtjänar det bästa. Som alltid (tillsammans med mamma) hängt med på alla mina fotbollsmatcher. Som gjort samma sak för Hugo och Lisa! Varit med på alla cuper, oavsett om det varit Gothia eller i Helsingborg.

Pappa som åkt slalom med barnen sedan de kunde stå på skidor tills alldeles nyligen. Som tillsammans med mamma både betalat och ansvarat för barnens alla skidskolor så att vi vuxna kunnat passa på att åka, åka, åka

Pappa och mamma som sett till att barnen sett hela Europa och alla huvudstäder och viktiga saker (som Camp Nou, Eiffeltornet, Fontana de Trevi och Big Ben)

Pappa som omfamnade Mr T med hela sitt hjärta. Är så tacksam för att de hann bygga upp sin relation

Som alltid haft en räv bakom örat. Alltid varit glad. Alltid snäll. Alltid älskat mig som att jag var det dyraste i världen. Alltid gjort samma sak med Hugo och Lisa.

Jag köpte ett kort till dig en gång pappa. På framsidan var det världens sötaste hund. Det stod “Just for you Dad”. På insidan stod hur mycket du betydde för mig och hur mycket jag älskar dig. Kortet har alltid stått framme i ert vitrinskåp så att alla kunnat se det. Mamma var alltid lite avundsjuk på det, men aldrig på riktigt! Vi hade något speciellt du och jag pappa❤️

Det har jag med mamma också❤️Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *