Lasagne

Lagar ni ofta lasagne hemma? Vi gör faktiskt det, eller jag gör det. Jag älskar en riktigt ostig lasagne med mycket smak.

Har vi ont om tid så kan jag dra ihop en köttfärssås kvällen innan. Köttfärssåsen skall smaka riktigt mycket tycker jag.

Ett annat tips är att laga rejält med Bolognese när du ändå gör det och sedan frysa in resterna på den. Ta fram det dagen innan du skall laga en lasagne och dra bara ihop en bechamelsås och montera. In i ugnen och vänta. Lyxigt en tisdag mitt i veckan!

Man kan ju köpa färdig ostsås, men det är ju inte heller så tidskrävande att göra en egen hemma.

Kruxet är att den skall ha rätt konsistens tycker jag. Krämig men inte tjock liksom!

Sedan försöka få till flera lager i lasagnen, inte bara två. Avsluta med ett rejält lager riven ost på toppen och gratinera.

Så gott!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *