När Lisa får bestämma

När Lisa får bestämma middag blir det antingen sushi, råbiff, ceasarsallad eller pasta. Hon har älskat pasta sedan hon kunde äta riktig mat som liten.

Igår ville hon ha pastasallad och vi andra tyckte att det lät som en bra idé! Vi kokade pasta och rörde den med pesto (Jag ville göra egen men fick nobben, det skulle vara en speciell på burk. Tror att det var Barillas)

Vi rensade en färdiggrillad kyckling, skar upp avocado, gurka och apelsin. Öppnade en burk majs och hällde upp cocktailtomater. Smulade lite fetaost i en skål.

Klart

Det behöver inte vara svårare än så att göra tre tonåringar lyckliga!

Detta är en typisk lunch för oss när vi är ute med båten hela gänget. Det plus vattenmelon i mängder. Köper ofta en grillad kyckling eller två att ta med ut till en ö.

Vi lagar ofta mat till middag som enkelt kan värmas till lunch dagen därpå. Denna veckan har vi tre tonåringar här, varav två hemma på lunch. Dessa två plus mig och Mr T. Snart är det nog bara Hugo och jag hemma. Mr T har varit riktigt förkyld men är snart helt bra. Samma med Lisa. Hon hade ont i halsen söndag och måndag, men var bra igår. Hemma igår och idag enligt direktiv, men imorgon får hon ta sig till skolan igen. Hugo har ju hemmastudier och jag jobbar hemma tills vidare. IKEA har inga direktiv, men uppmuntrar att jobba hemma om man kan, och jag kan.

Idag är det ju onsdag och lillördag. Pizza och kebabrulle står på önskelistan. Jag är tveksam. Visst vill jag gynna mina lokala restauranger, men pizza igen? Det var visserligen två veckor sedan… Antar att jag får ge mig

Fast jag såg också att Pinchos hade take away… kanske skall slå till på det istället?Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *