EVERYONECANCOOK

Vardagsliv

Man kan ju undra hur jag tänker lägga upp sommarlovet nu när jag äntligen skall vara lite ledig… Ja, det blir nog fullt upp. Barnen verkar redan ha fattat galoppen och tror att de har en privat taxi som man kan ringa när som helst på dygnet. “För du är ju ändå ledig” Hmmm, det får jag nog försöka bromsa en aning…!

Träna tänker jag göra, så mycket jag kan. det är ju alltid tufft att hitta tid för i vanliga fall. Men sedan en månad tillbaka har jag kört en Barrys utmaning och tränat 2-3 ggr/vecka. Det kanske det inte blir hela sommaren, men ett tag. Sedan blir det nog mer löpning, tennis och långa sköna promenader med Morris.

Igår såg det ut såhär på Barrys med mina två kompisar

Lämna in bilar på service mm får jag nog också bistå med, ena bilen ser ut såhär i fönstret på takluckan… Fick i uppdrag att fota både den och den sprillans nya sprickan i framrutan för att skicka till verkstaden igår. Inte det lättaste att fota, men denna spricka ser man väl ganska tydligt?

Vi har också en vecka i St Tropez bokad (såklart). Ingen sommar utan rivieran! Dessutom lite fotbollscuper, fester, besök från kompisar och en väldans massa båt-åkande! Håller tummarna stenhårt för en bra sommar vädermässigt.

Det var det knappast igår kväll när vi grillade. Jag skulle ut i trädgården och plocka grönkål och fick ta regnrocken över badrocken (hade precis badat lite innan himlen öppnade sig). Inser att jag ser gravid ut, men det är jag inte. Har bara en stor frottéknut på badrocken under regnrocken;)

Ja just det, städa en del får jag ju göra också. En vanlig syn hemma hos oss när Morris tömt hela sin korg på leksaker för att hitta precis den han just då letar efter.

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *