Alla hjärtans dag

Firade ni alla hjärtans dag på något sätt? Jag tycker (som alla vet) att man skall fira allt man kan fira! Kärlek, vänskap och allt som är snällt är väl i allra högsta grad värt att firas?!

Iår firade Mr T och jag ensamma i Älmhult(!). Jag fick tillträde till min nya lilla lya just i fredags, och det blev en tur till det stora varuhuset för att handla möbler och annat. Den blev inte helt klar, men nu finns det bord, stolar, matta, soffbord, säng och lite mer. Framförallt finns där wi-fi! De nätter jag sover i Älmhult innebär i princip non-stop jobb så nätverk är nummer 1 prio!

På kvällen hade jag bokat bord på Älmhults pärla Goaroje. Mysigaste lilla värdshuset.

I fredags var det en speciell alla hjärtans dag meny som presenterades

De har alltid så gott bröd innan maten. Blir nästan mätt på bara det;-)

Vi valde friterad crabcake med rättika till förrätt

Väldigt god smak men Mr T som älskar just crabcake tyckte att de var lite för lösa i konsistensen. Jag lovade i ett svagt ögonblick att göra egna hemma snart som skulle vara fastare… Det var ju ändå alla hjärtans dag så jag var väl extra tillmötesgående;-)

Till huvudrätt ångad torskrygg med rågbrödscrunch och rotsaker

Slutligen en semifreddo till dessert

Väldigt gott och väldigt mättande… Vi rundade av kvällen med en drink på en bar i närheten innan vi stupade i säng.

Men firandet var inte över där! Vi hade ju fler nära och kära att fira med.

Igår körde vi ett rejält pass på Barrys innan vi mötte upp mamma på stan för lite ärenden och sedan lunch.

Mamma åt en supergod schnitzel

Mr T valde en Ceasarsallad

Jag snöade in på en Cobbsallad med roquefortost

God, men varför överdriva ostmängden?

Vi sladdade förbi mammas nya fina lägenhet efter lunchen. Det kommer att bli så fint där. Längtar tills flyttlasset går den 2 mars så att hon kan börja bo in sig.

På kvällen kom Hugo och Lisa hem från en skidweekend med sin pappa. Längtade ihjäl mig trots att det bara var ett par dagar sedan jag träffade dem. Ibland blir det extra tufft att vara ifrån varandra.

Jag hade köpt alla hjärtans dag påsar till alla barnen och igår fick Hugo och Lisa sina. Vi åt Spagetti Bolognese och massor av godis.

Mest populärt var det med sockervadd med jordgubbssmak.

Bolognese som sagt… älskar bolognese. Jag gillar ju min med tomatpure, vitt vin och italienska tomater. Lisa vill helst ha en skvätt grädde i sin så igår när vi love-bombade hade vi grädde i också. Färsk pasta och mycket parmesan till!

Ja det var en helg i kärlek!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *